ортопедични стелки

Стелки 3/4 за напречен свод

Цена: 23 лв

Размер:

Количество:  
• КОД: 142 Pedag COMFORT
• Размери: 36 37 38 39 40 41 42 43 44
В наличност

Иползвайте тези стелки ако имате паднал напречен свод и болки в метатарзалната област, както и усещане на парене или ви се образува мазол в областта на възглавничките на пръстите на краката.

Стелката подкрепя и връща първоначалното положение на напречния свод, като по този начин преразпределя натоварването в тази област на крака. Тя дава правилното натоварване и позиция на метатарзалните кости и фалангите. Стелката е снабдена и с омекотяване в областта на петата, като я предпазва от натъртване и травмиране.

Освен това стелките дават силна фиксация и подкрепа в обувки с висок ток. Може да използвате във сандали, чехли и затворени обувки. Стелката е много тънка и деликатна и не се вижда при отворен тип обувки. Може да местите в различни обувки.

Поставете стелките максимално назад в обувката, като следвате контура на петата. Отстранете защотното фолио на стикера, който се намира в доланата част на стелката в областта на петата и фиксирайте в обувката. Ако лепенката е изхабена и не лепи използвайте двойно лепящо тиксо за фиксиране.

Внимание: Не перете и не мокрете обилно с вода. Проветрявайте редовно и почиствайте с препарати за естествена кожа.

Материали: текстил, латекс, естествена кожа, активен въглен

Цената е за чифт!

Свързани продукти

Подложки за напречен свод

Подложки за напречен свод
код:144 Pedag GALANT
Цена: 19.80 лв

Разгледай
Стелки 3/4 за напречен свод

Стелки 3/4 за напречен свод
код:142 Pedag COMFORT
Цена: 23 лв

Разгледай
Подложки за напречен свод

Подложки за напречен свод
код:160 PEDAG - T-FORM
Цена: 16.00 лв

Разгледай