ортопедични стелки
Стелки при диабет и чувствителни крака -30%

Стелки при диабет и чувствителни крака

Цена: 39.00 лв  56 лв

Размер:

Количество:  
• КОД: 158 Pedag SENSITIVE
• Размери: 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
В наличност

Ако ходилата ви са свръх чувствителни, страдате от диабет, полиневропатия или ревматоидни заболявания, това е вашата стелка.

Ако усещате парене в краката след дълга разходка или в края на работния ден. Ако усещате релефа на тротоара и всяко камъче по него. Ако ползвате работни обувки с вградени защитни шини в тях, то вие имате нужда от тази стелка.

Ако сте с диагноза полиневропатия и диабет от 1-ви или 2-ри тип, намате чувствителност в ходилата тези стелки ще ви защитят ходилата от нежелано нараняване и последсващи усложнения от това следствие заболяването

Стелките са оборудвани с изключително издръжлив и еластичен Нора ® материал. Този материал е много издръжлив и е разработен специално за тези заболявания. Възглавничките на стелката поглъщат шоковото въздействие на краката, произведено при ходене. В същото време, тя е изключително лека и гъвкава. Стелката се вписва във всички ежедневни обувки, предотвратява налягане в краката, триенето и разраняването на кожата, като разпределя равномерно натоварването върху цялото ходило. Стелката дава изключителна мека опора за краката и предотвратява натоварването на петата и средната част на краката.

Стелката може да се пере на ръка с хладка вода и течен сапун. Също така може да се дезинфекцира. Сборът от всички тези предимства прави стелката подходяща при чувствителни крака, където хигиената и мекотата е на първо място.

Ако имате въпроси и сте диабетик, моля консултирайте се със своя лекуващ лекар.

Материал: Нора

Цената е за чифт!

Свързани продукти

Стелки при диабет и чувствителни крака

Стелки при диабет и чувствителни крака
код:158 Pedag SENSITIVE
39.00 лв 56 лв

Разгледай -30%