ортопедични стелки

Спрей Импрегнатор за всички видове материи

Цена: 20 лв

Размер:

Количество:  

Продуктът е изчерпан!
• КОД: 883 Pedag WATERPROOFER - XXL 400мл.
• Размери: 1бр.
ИЗЧЕРПАНА наличност

Екологично оптимизирана защита срещу вода.Любимите ви кожени ботуши, скъпото ви кожено яке или елегантна ви чанта изработена от набук или любимите ви кожени изделия обикновено са изложени на дъжда през есенно- зимният сезон.
Сега вие можете да ги защетите с продукта на Pedag WATERPROOFER. С помоща на този продукт влагата, мръсотията и петна, нямат никакъв шанс. Спреят WATERPROOFER създава защитен слой върху кожата или други материали от текстил и синтетика, при който водата просто се стича на капки по повърхността на самия материал и той остава сух, гладък и дишащ.Ако искате да защетите максимално вашите дрехи, аксесоари и обувки, те трябва да бъдат третирани с продукта WATERPROOFER. Ако материала, който искате да защетите е чисто нов за максимална защита той трябва да се третира три пъти със спрея преди да го използвате за първи път. В случай, че искате да защетите обувките си вие трябва да обработите не само горната част на обувката, а и нейната подметка. Не забравяйте да прилагате WATERPROOFER редовно, за да обновите защита.
Pedag WATERPROOFER е прозрачен и защитава всички видове материали от вода и мръсотия: гладка кожа и велур, маслен-набук, текстилни изделия, синтетика, стреч материи, климатични и хидро- мембрани, нано-текстил.
Този продукт е разработен с иновативната и екологична технология – С6, което означава, че тя не съдържа perfluorooctanesulfonic киселина (PFOS) и perfluorooctanoic киселина (PFOA). За разлика от стандартните продукти за защита от влага и вода, този продукт съдържат флуоровъглеводороди и нано-частици и е по-ефективен отколкото продуктите на силиконова основа.

Видео: https://youtu.be/-2sLoa0ho6M

Видео: https://youtu.be/9SlFQrcXaCA

Свързани продукти

Импрегнатор с восък за напа и видове кожа

Импрегнатор с восък за напа и видове кожа
код:880 Pedag WAX Waterproofer 250мл.
10 лв 18.00 лв

Разгледай -44%