ортопедични стелки

Ортопедични стелки при високи сводове

Цена: 32.00 лв

Размер:

Количество:  
• КОД: 189 Pedag VIVA HIGH
• Размери: 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
В наличност

Ако имате високи надлъжни сводове и здравословни проблеми свързани с тях, това са вашите стелки.

Стелките са снабдени с твърда основа, която поддържа надлъжната арка от основата с петата до халукс валгуса. Така запълвайки кухината под свода те разпределят равномерно тежеста върху ходилото и намаляват напрежението в първа метатарзална кост и халукс валгуса. Също така облекчава натоварването и в петната кост и спира пронирането на ходилото навътре. Ако вашият свод е паднал тя го предържа в изходяща позиция и предотвратява по нататъшно усложнение на проблема.

При избора на стелка не се съобразявайте с номера на обувките. Вземете стелката и поставете крака върху нея. Тя трябва да стърчи около 5мм пред най-дългата част от ходилото. Ако поръчвате през интернет използвайте таблицата в сайта, за да определите номера си. Стелите трябва да влязат плътно в обувките. Коженият слой на стелките абсорбира влагата отделяна от краката и така поддържа оптимална влажност.

Внимание: Проветрявайте стелките най-редовно след употреба, особенно ако краката ви се потят обилно. Не мокрете и не перете стелки. Почиствайте ги с препарати за естествена кожа.

Материали: полимер, естествена кожа, активен въглен, латекс

Цената е за чифт!

Видео: https://youtu.be/gYdI3I4e6RA

Свързани продукти

Ортопедични стелки при високи сводове

Ортопедични стелки при високи сводове
код:189 Pedag VIVA HIGH
Цена: 32.00 лв

Разгледай
Ортопедични 3/4 стелки при високи сводове

Ортопедични 3/4 стелки при високи сводове
код:179 Pedag VIVA MINI
Цена: 21.00 лв

Разгледай