ортопедични стелки

Възстановител цветовете на набук, велур, текстил

Цена: 11 лв

Размер:

Количество:  
• КОД: 860 Pedag SUEDE CARE 75мл.
• Размери: 00-черно 04-морско_синьо 06-св.кафяво 09-червено
В наличност

Течната боя осигурява на велура, набука и текстила всичко, от което се нуждаят. Тя дава интензивен и сияен цвят, осигурява дълбока грижа и поддържа кожата чудесно мека и еластична.
• Оцветяващ лосион за велур (набук) и текстил
• освежава цветовете
• подхранва кожата
• налични различни цветове
• Универсална помощ: безцветният е освежителят на всички цветове
• без разтворители

Грижа за велур с един поглед
Разчистете сцената за бутилирания специалист: pedag suede care глези велура (набук, велур) и текстила с интензивна грижа. Благодарение на нежната формула за свежест на цвета, цветът на кожата е освежен и отново блести, както в първия ден.

Приложение:
След приключване на почистването - стъпка 1, повърхностите на обувката или чантата са готови за грижа - стъпка 2.
Разклатете добре (затворения) контейнер, хванете я над апликатора и натиснете гъбения апликатор върху петата на обувката, така че вентилът да се отвори. Сега гъбата абсорбира продукта (ако е необходимо, „изпомпвайте“ още течност в гъбата, като натискате многократно).
Нанесете лосиона равномерно и без натиск с помощта на гъбичката-апликатор. Нанесете, като започнете от петата до върха на обувката. Кожата трябва да абсорбира течността, така че активните съставки да действат дълбоко в материала. Винаги третирайте и двете обувки, за да избегнете разлики в цвета след изсушаване. Оставете да изсъхне на стайна температура за 10 минути. След това изправете влакната на велура с четка за велур .

Течната боя на Pedag 860 е подходяща за:
• Велур (набук)
• Текстил
• Подходящи материали с климатични мембрани TEX.

Съвет относно устойчивостта на цвета на материала:
Тествайте устойчивостта на цвета на кожата на скрито място. Вземете суха или напоена кърпа с вода и разтъркайте на скритото място. Ако кърпата се оцвети силно при търкането с цвета на боята на обувката, то боята може да "отмие" цветните пигменти на обувките. Можете да избегнете това със спрея Pedag 861, защото при пръскане, той нанася сух слой върху материята.

Съвет:
За да предпазите чувствителния велур от дъжд, прах и петна, накрая го импрегнирайте - стъпка 3 (защита). Импрегнирането с импрегнатора Pedag не само позволява на дъждовните капки да не се задържат, но също така намалява замърсяването. Това означава, че прахът полепва по-малко и се изтрива по-лесно.

Свързани продукти

Спрей оцветител за велур, набук и текстил

Спрей оцветител за велур, набук и текстил
код:861 Pedag SUEDE SPRAY 250мл.
Цена: 16.00 лв

Разгледай
Възстановител цветовете на набук, велур, текстил

Възстановител цветовете на набук, велур, текстил
код:860 Pedag SUEDE CARE 75мл.
Цена: 11 лв

Разгледай