ортопедични стелки

Връщане и рекламации

Условия за връщане на продукт и рекламация

Политики за връщане
Всички продукти от групите „Ортопедични стелки“, „Ортопедични принадлежности“, „Solos стелки и аксесоари“ предлагани от pedagbg.com са "медицински изделия" клас II по смисъла на Закона за медицинските изделия. Те не подлежат на връщане или замяна.

Всички ортопедични стелки, аксесоари и принадлежности имат защитен стикер на търговската опаковка. Вие имате право да върнете даден продукт единствено и само ако не е нарушена цялостта на стикера.

Транспортните разходи по връщането са за сметка на клиента.

Условия за гаранция и сервиз
Ортопедични стелки, аксесоари и принадлежности
Всички ортопедични стелки, ортопедични аксесоари и принадлежности нямат гаранционен срок, тъй като те са медицински изделия клас II. Рекламации се приемат единствено при наличието на фабричен дифект. Всякo изделие преди да бъде изпратено се проверява щателно за такива дифекти.

Ортопедичните стелки изработени от естествена кожа не се перат и не трябва да се мокрят обилно с вода. Те не се почистват с мокри кърпички, които съдържат алкохол или с други агресивни препарати. Почистването става единствено и само с препарати за естествена кожа. Такива може да намерите тук в раздел "Pedag Бои и козметика".

Всички силиконови аксесоари, принадлежности и стелки могат да бъдат почиствани с вода до 30 градуса и тоалетен сапун. Всички стелки изработени от естествена кожа и микрофибър се проветряват задължително след употреба. Те трябва да бъдат извадени от обувките, за да отдадът влагата, която са поели от краката.

Foot Studio Shop си запазва правото да прави промени по условията и реда на работа на онлайн магазина по всяко време.