ортопедични стелки

Dr.Hanss - пробиотични и почистващи продукти, козметика за крака

Лоял Трейд ООД - представител на Dr.Hanss за България


Продуктите с търговска марка Dr.Hanss са обособени в три основни групи:

Продукти Грижа за краката – серията foot care е разработена на базата на стари немски рецепти, които се отличават с висока ефективност и много добра поносимост при чувствителна кожа.
При създаването на продуктите сме се водили от най- често срещаните проблеми, това са – неприятна миризма на краката и обувките, потене, гъбички по кожата и ноктите, различни видове кожни образувания (мазоли, „кокоши трън”, кожни втвърдявания и напукани пети).
Революционен е продукта Dr. Hanss Cracked Nails restorer (възстановител за нокти при гъбични инфекции). Той е разработен на базата на пробиотик последно поколение и използва природните сили в профилактиката и хигиената на един много труден за въздействие проблем. Субстанцията, разработена от водеща европейска лаборатория е уникална по своя вид и състав.
Продуктите на Dr.Hanss – foot care са много добро съчетание между ефективно действие и добра цена. Това е нашата гаранция за много доволни потребители.

Пробиотични продукти – в тази серия работим с водещи белгийски лаборатории, които работят в областта на пробиотиците. Тази серия е представена от два революционни продукта Dr. Hanss Cracked Nails restorer (възстановител за нокти при гъбични инфекции). Той е разработен на базата на пробиотик последно поколение и използва природните сили в профилактиката и хигиената на един много труден за въздействие проблем.
Dr.Hanss Allergy Free ( продукт п/в алергии от домашен прах и акари). Уникален продукт, който ще ви помогне да се справите по напълно биологичен начин с проблемната алергия.

Почистващи продукти за дома и автомобила – Продуктите в тази серия са разработени изцяло на ензимна и бактериална основа. Това е благодарение на нашето сътрудничество с водещи белгийски лаборатории. Продуктите притежават почти всички сертификата в областта и до момента са предлагани и използвани само в професионалната сфера. Наши клиенти на тези продукти са голяма част от хотелите в страната, ресторанти и сервизни бази. Продуктите са екологични и работят уникално.